Verzeker jouw toekomst...
vandaag.

... NU.

klik hier
voor een verzekering van uw toekomst

tandzorgverzekering

Waarom is een goede tandzorgverzekering essentieel? De verplichte zorgverzekering vergoedt tandheelkundige zorg tegen zeer lage tarieven. Het hebben van een goede tandzorgverzekering is de enige oplossing om niet te aarzelen om naar de tandarts te gaan en je tanden te laten behandelen, in plaats van te wachten tot de problemen verergeren en dan een onnoemelijk aantal prothesen en gelg nodig hebt. De leden van een tandheelkundig verzekering dragen maandelijks daarom een ​​bepaald bedrag bij en dit bedrag maakt het mogelijk om de tandheelkundige zorg te betalen van de andere mensen die ook een bijdrage leveren. Deze mensen zullen ook maandelijks bijdragen aan uw zorg. Tandheelkundige vergoeding en voorwaarden variëren van de ene instelling/verzekeraar tot de andere, maar ook de voorwaarden voor lidmaatschap en maandelijkse betalingen. Op het einde, maakt een goede tandverzorgverzekering geen plafond en moet u geen schrik hebbben om naar de tandarts te gaan. Of met andere woorden, je moet geen gouden creditcard geven aan je tandarts. Met een geschikte tandverzekering heeft de patiënt niet langer tandheelkundige kosten voor eenvoudige cariës, om zijn tanden te ontkalken of om er een te devitaliseren. Maar beter nog, het heeft de mogelijkheid om kunstgebitten, zoals kronen of bruggen, te gebruiken zonder zijn bankrekeing te breken, als de tandzorgverzekering goed vooraf was gekozen. Door je in te schrijven op een tandzorgverzekering dat overeenkomt met jouw behoeften, is het mogelijk dat het de volledige tandheelkundige kosten van een kroon, een brug of een implantaat gedekt zal worden.

www.bruchmann.nl

Wanneer u goed verzekerd bent voor de toekomst geniet u meer van het heden

Bereken je noden en bekijk jouw opties nu

Woning verzekeringen

Brand en diefstal verzekeringen of u nu eigenaar bent of huurder ook in dat geval bent u best verzekerd tegen brand en ander onheil van derde

bereken

Autoverzekering

Bereken vandaag nog je autoverzekering!

bereken

Onze verzekeringsdiensten zijn zeer gewardeerd door onze klanten

Wij hebben de kennis en ervaring voor alle verzekeringen die u nodig heeft

contacteer ons:
+32 483 660 510

Meer weten over adverteren met verzekeringen ?

email en meer

Verzekering
voor particulieren

Wij verzekeren iedereen en alle particulieren

Verzekeringen
voor KMO's

Bedrijfsverzekering

Overleidensverzekeringen

Misschien heeft u een bepaalde wens voor uw begrafenis en wenst u uw nabestaande daar financieel niet mee te belasten of is er een andere reden, wij begrijpen en verzekeren uw plan.

vergelijk
en bereken

24/24
center

online app

vergelijk verzekeringen in minuten

en bespaar niet op service

start uw aanvraag